30 iunie 2008

O fapta buna

Ziceam ca o sa revin la fapta buna de care ne-a vorbit Simona la Blogereala 7.0 si am facut-o. Iata despre ce e vorba:

” In data de 5 iulie, Asociatia The Serious Road Trip, in parteneriat cu Filarmonica Banatul, Salvati Copiii, Filiala Timis si Penitenciarul Timisoara organizeaza un eveniment caritabil in spatiul fostului Cinematograf de vara din Timisoara (fostul Capitol).
Vor concerta pro bono Sonatic si Blazzaj, vor sustine un spectacol de foc Societe Noire, iar seara se va incheia cu un party funk”.

Scopul evenimentului este strangerea de fonduri pentru a ajuta la recuperarea fizica a unui tanar in varsta de 17 ani, imobilizat in scaunul cu rotile, paralizat la maini si la picioare, care nu isi plange soarta. Un copil super dotat intelectual, olimpic national la limba engleza care are nevoie de proteze la toate cele 4 membre.

Ati prins ideea, nu? Platim o gramada de bani pentru concerte in Bunker, The Note, Heaven, Club 30 si altele, asa ca nu-i deranj prea mare daca mergem la unul la care chiar conteaza si altceva decat distractia noastra. De obicei nu agreez aglomeratia, dar in cazul asta chiar vreau sa se inghesuie lumea in numar cat mai mare. Sa aratam ca inca mai suntem oameni si ne putem mobiliza atunci cand e necesar. Sa mai lasam naibii egoismul asta care ne conduce prin nesfarsita tranzitie de ne-a facut sa ne fie rusine ca suntem romani. Cel putin blogerii stiu ca se vor mobiliza si de data asta. Remember Tequilla Party?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentezi?