09 martie 2012

Job temporar la Siemens


Am fost chemat la apel intr-o noua campanie cu staif, una mai lucrativa asa, marca Nebuloasa si, tobee, TvDece-ii de la Cluj, Florica si Zicu. Asta inseamna ca e co-productie ardelenesc-timisoreana si oamenii astia au de gand sa ne puna la munca prin fabricile patriei, sa vedem cum se castiga banu' gros cu sudoarea fruntilor corporatiste. Si pentru ca noi romanii sunt bisnitari priceputi si facem schimb de tot felul de obiecte din '89 incoace, de la valuta la masini uzate si mai nou filme si carti, s-a trecut la ultima gaselnita, schimbul de bloggeri. As baga mana-n foc ca cel putin in domeniul asta suntem primii din Europa (ori macar in fata ungurilor si-a bulgarilor) care isi dau bloggeri imprumut pentru niste zile.

Jobul de care va zic va consta intr-o zi petrecuta saptamana viitoare, pe 16 martie, la fabrica Siemens din Cluj, dar nu una de belit ochii ci una de lucru, cu maneci suflecate, niste training si, apoi, efort fizico-intelectual concretizat intr-o crestere de productie sa punem punct recesiunii. In total suntem un personal de 5 "temporari", o cvinta timisoreana alcatuita din Dani SimaCorina, OviSirb, subsemnatul si Alex. In mod similar 5 bloggeri clujeni vor poposi in Timisoara ca sa presteze identic, pe timp de zi, si sa deguste spiritul orasului, pe timp de noapte. Ceea ce ne doresc si noua la Cluj. E un oras... prietenos, ca sa nu zic mai mult :)). 

Lasand gluma la o parte sunt destul de intrigat de toata afacerea asta pentru ca n-am absolut nici o idee ce voi fi pus sa fac de oamenii de la Siemens. Insa am banuiala ca orice va fi se va lasa cu o experienta interesanta. Iar mediul de "uzina" moderna nu mi-e total strain, am avut niste luni bune in trecut in care am prestat in halat alb asa ca n-o sa par complet pierdut in halele alea. Ramane de vazut. Oricum cei de la Siemens sunt de apreciat pentru deschiderea portilor unor "imprevizibili" ca noi astia din blogosfera.

Bun, revin cu detalii de la fata locului. Si probabil poze, filme, barfe, niscai scandaluri, poate si-o marire de salar' sau, de ce nu, o reorientare carieristica.

Apropo, chestia asta nu se putea fara niste oameni care sa ne transporte, cazeze, hraneasca etc asa ca e bine de stiut cine e in spatele ei.

5 comentarii:

  1. Degustatorii de bere ar trebui sa treaca pe la Klausen Burger sau/si Club Midi, seara.Asta, asa in fuga. Astept impresii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce sa iti comentez, nu prea am ce, cred ca stii si tu in general, timeo danaos et donna ferrentes dar daca informatia este prea departe de actualitatea noastra inconjuratoare, sterge postul meu

    http://www.bloomberg.com/news/2012-03-08/greece-siemens-settle-corruption-dispute-finance-ministry-says.html

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cum a iesit evenimentul?
    ---------
    Tiberiu - http://www.imarentals.ro/

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?