06 aprilie 2011

Cine mai doreste la PRbeta? (Concurs)

ATENTIE: urmatorul articol se adreseaza celor interesati de comunicare si PR care n-au apucat inca sa-si achizitioneze bilet la PRbeta. Restul sunteti liberi sa dati skip. Mersi!

Deci asa. Organizatoarele conferintei regionale de Relatii Publice in online care se va tine la Timisoara in 12 mai mi-au pus la dispozitie doua invitatii: una mie si una voua, celor interesati. Si mi-au sugerat s-o ofer pe a doua in cadrul unui mic concurs de convingere in care doritorii (bloggeri sau entuziasti) sunt rugati sa-si motiveze intr-un articol pe blogul propriu sau intr-un comentariu aici dorinta de a participa la eveniment: "Adica ce face el/ea in real life si cum l-ar putea ajuta participarea la eveniment, pentru ce speakeri vine si ce spera sa invete de aici sau la ce intrebari ar vrea sa primeasca raspuns." Acum, eu stiu de ce ma duc si are partial legatura cu dorinta mea de a comunica mai eficient cu femeile din viata mea*, pentru ca sincer, uneori chiar nu ne intelegem. Probabil dupa ce o sa-i vad pe speakari transpirand in fata unui auditoriu de cateva sute de fiinte ma voi lamuri un pic. Dar asta-s doar eu.. Ma intereseaza mai intai de ce vreti voi sa mergeti si cat de frumos asezati asta in cuvinte care sa-mi mearga la suflet ca sa va dau invitatia..

Acum, daca aveti rabdare sa scrieti motivatia pe blogul vostru dati un link spre articolul asta ca sa aflu si eu de voi si puneti un link si catre pagina de oficiala a sponsorului concursului organizatorilor conferintei, in speta, Prbeta. Ca sa va dea de urma si dansii. Atat. Timp de gandire: 7 zile, pana pe 13 aprilie.. ca sa fie cu noroc. Apoi prin puterea investita in mine ca partener media, sustinator tehnic si suporter moral, voi delibera si voi acorda invitatia cu pricina (invitatie care inca se mai poate achizitiona online la pret redus pana in 10 aprilie) unui viitor specialist in comunicare! Bafta.

Lista vorbitorilor si detalii despre program gasiti pe site cum e si normal. Mersi de atentie. Continuam programul obisnuit.


* desigur ca am glumit. Nu exista atatea femei in viata mea incat sa am probleme de comunicare eficienta. Motivul real pentru care ma duc la Prbeta e protocolul din pauza si networking-ul cu oameni de vaza. Plus ca vreau sa discut cu Ana Bulgar de la Petrom despre sansele ca acum, in 2011, dupa anuntarea profitului urias al companiei, sa vedem o relaxare a preturilor la pompe...

Un comentariu:

  1. Hello

    Ce fac in real life? Sunt vice presedinte de marketing intr-o organizatie studenteasca, deci ma ocup de imaginea respectivei organizatii si dezvolt campaniile de promovare ale evenimentelor oferite.

    De ce vreau la PRbeta? Pentru ca astfel pot afla mai multe despre parte de PR de la experti din domeniu. Imi place marketing-ul, PR-ul si intentionez sa continui pe aceasta parte.. deci.. VREAU sa fiu la PRbeta :)

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?